Over mij

Hoihoi,

 

Leuk dat je een bezoekje brengt aan www.embraceyourhealth.nl. Mijn naam is Sophie, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Breda. Ik hou van sporten, koken, gezelligheid, op vakantie gaan, lezen en leuke dingen doen met vrienden en familie. Op mijn blog vind je van alles over een healthy lifestyle; makkelijke en gezonde recepten, weetjes over voeding, sport en gezondheid, tips voor leuke hotspots, voedingsdagboekjes en nog veel meer wat hiermee te maken heeft.

Ik hou van gezond eten, maar daarbij vind ik geniet ook erg belangrijk. Dit kan zowel van gezond eten als van af en toe minder gezond eten zijn. Voor mij werkt de 80/20-regel goed. Ongeveer 80% van wat ik eet is gezond en de andere 20% is wat minder gezond. Zo hou ik voor mezelf een goede balans.

Ik ben mijn blog begonnen, omdat ik graag mijn passie met jullie wil delen. Met mijn blog hoop ik jou te inspireren over hoe je gezond kan leven. Ik wil laten zien dat je op een simpele manier gezond kan koken, bewuste keuzes kan maken en dat dit niet moeilijk of minder lekker hoeft te zijn. De woorden genieten en balans zijn hierbij ook belangrijk, want juist hiermee zorg je goed voor jezelf.

 

Liefs Soof