Review: Overnight Oats van ‘Van Haver Tot..’

Het merk ‘Van Haver Tot…’ heeft sinds kort ‘Overnight Oats’ in het assortiment. De overnight oats zijn verkrijgbaar in 2 verschillende smaken; ‘blauwe bes’ en ‘appel-kaneel’. Deze overnight  oats zijn gemaakt op basis van haver. Dit is ook wat het merk ‘Van Haver Tot..’ kenmerkt, namelijk dat ze lekkere en gezonde producten maken met haver als basis. Haver is erg gezond, want het bevat eiwitten, goede, langzaam verteerbare koolhydraten, gezonde vetten, vezels en verschillende vitamines (waaronder B-vitamines). Haver is dus erg voedend, geeft energie, zorgt voor een goede darmwerking en geeft een verzadigend gevoel.

De overnight oats bestaan uit een combinatie van haver, fruit en yoghurt. Er is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en het bevat geen toegevoegde suikers (alleen van nature aanwezige suikers). Zoals ik hierboven al heb genoemd zijn er 2 smaken. Natuurlijk probeerde ik beide smaken uit. Dit is wat ik er van vond!

De overnight oats zijn ideaal als je snel iets wilt eten, maar ze zijn ook makkelijk om mee te nemen onderweg. Ik probeerde beide smaken uit en kan niet zeggen dat ik één echte favoriet heb. Beide smaken vond ik erg lekker en vooral lekker fris. Dit komt vooral door de combinatie van frisse yoghurt en stukjes fruit. De haver zorgt voor een extra ‘bite’. De overnight oats zijn als snack erg vullend. Toen ik ze als ontbijt probeerde, heb ik er wel wat extra (Griekse) yoghurt bijgedaan. Ik vind yoghurt erg lekker en persoonlijk heb ik als ontbijt net niet voldoende aan deze portie, dus vandaar dat ik dit extra heb toegevoegd. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Als tussendoortje vind ik ze persoonlijk wel het meest geschikt. Het zorgt voor voldoende energie voor bijvoorbeeld een productieve ochtend of middag op het werk en ook voor of na het sporten kan het prima.

Mijn conclusie? Ik vind het een heel handig product, ook omdat je hier zelf weinig werk aan hebt en het handig is om mee te nemen onderweg. Daarnaast vind ik ze ook gewoon heel lekker. Ik zal de overnight oats dus zeker vaker nemen (vooral als tussendoortje) en hierbij afwisselen tussen beide smaken, gewoon omdat allebei de smaken even lekker zijn.

Wil jij de overnight oats ook proberen? Of een ander product van ‘Van Haver Tot…’? Op de website vind je meer informatie over al hun producten.

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment