Food Inspiration: april 2018 – deel 1

Hallo nieuwe week! Met het kijken naar foto’s van eten en het zoeken naar nieuwe ideeën voor maaltijden en recepten kan ik mezelf urenlang bezighouden. Heerlijk vind ik het om rustig Instagram, Pinterest en blogs te bekijken om zo weer inspiratie op te doen. Zelf maak ik ook graag foto’s van mijn maaltijden en tussendoortjes of van dingen die met eten te maken hebben. Zin om mee te kijken naar wat ik de afgelopen weken heb gegeten? Ik heb een aantal foto’s van mijn maaltijden en tussendoortjes voor jullie op een rijtje gezet. April begon meteen goed met de Paasdagen, dus dit bekende tijd om uitgebreid te ontbijten!

Zondag; 1e Paasdag! Rustig ontbijten met vers gebakken broodjes, banaan-blauwe bessen pannenkoekjes en een mini yoghurtbowl met kiwi, blauwe bessen en homemade granola.

  

Een extra vrije maandag (2e Paasdag). Ook dit vraagt om een lekker, anders ontbijt dan normaal, dus een groene smoothiebowl met frambozen en granola met een vers croissantje erbij!

   

Tijd voor nieuwe receptjes! Links; een groenten-kikkererwtencurry met zilvervliesrijst. Zonder pakjes en zakjes, maar wel met behulp van de kruiden’van ‘Euroma Orignal Spices by Jonnie Boer’. Recept volgt! Rechts; een gezonde variant eiersalade met hummus. Dit recept plaatste ik vorige week en vind je hier.

           

Ontbijten met warme havermout! Doordeweeks mijn favoriet!

Lunchen op het werk! Een dag werken op het hoofdkantoor met het team. Samen met een collega voor de lunch zorgen die bestond uit harde broodjes met beleg. Voor mij een 1/2 broodje met kalkoenfilet en avocado en 1/2 broodje met kalkoenfilet en hummus met wat komkommer en tomaatjes. Voor het eerst bietenhummus geprobeerd en deze beviel goed! Als ‘toetje’ nog een mueslibol met pindakaas, maar die heb ik helaas niet op de foto!

Vis uit de oven met courgette, worteltjes, prei & röstirondjes.

Lunchdate met de zussen!

Smoothiebowls!

En als toetje; een yoghurtbowl met kiwi, druiven, bramen en homemade granola ’s avonds op de bank.

Liefs Sophie

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment