Food Inspiration: mei 2018 – deel 1

Hello Friday! Met het kijken naar foto’s van eten en het zoeken naar nieuwe ideeën voor maaltijden en recepten kan ik mezelf urenlang bezighouden. Heerlijk vind ik het om rustig Instagram, Pinterest en blogs te bekijken om zo weer inspiratie op te doen. Zelf maak ik ook graag foto’s van mijn maaltijden en tussendoortjes of van dingen die met eten te maken hebben. De 1e helft van de maand mei zit er alweer op en ik heb een aantal foto’s voor jullie op een rijtje gezet. Hier komen ze!

Zonnige ontbijtjes! Vanille-havermout met appel, frambozen en kaneel, een groene smoothiebowl met mango en granola en nog een keer vanille-havermout, maar dit keer met appel, aardbeien, blauwe bessen en kaneel.

Pannenkoeken als ontbijt! Het recept heb ik maandag online gezet en kan je hier vinden.

3x lunch! De 1e lunch is een couscoussalde op het werk met als ‘toetje’ een 2 crackers met pindapasta. Lunch 2 is een broodje carpaccio van de bakker en de 3e lunch is een Italian tosti met kip bij de Tosti Club.

Over toetjes gesproken; dit was een heel lekker toetje. Door het lekkere weer had ik erg veel zin in ijs. Dus vanille-ijs van Oppo met frambozen, blauwe bessen en granola van Eat Natural. Genieten!

Inspiratie voor een gezonde wortel-wraps? Deze wortel-wraps van No Fairytales zijn erg lekker! Recept voor de wortel-wraps met hummus en kipfilet staat hier online.

Jazz Festival in Breda met een Aperol Spritz en pizza. Kan slechter toch :)!

Vegetarische volkoren wraps met avocado, kidneybonen, paprika en geraspte kaas.

Afgelopen maandag maakte ik deze heerlijke viscurry! Nog niet eerder gemaakt, maar het is een blijvertje. Het recept zal ik binnenkort plaatsen.

Dit waren de foto’s van de eerste weken van mei. Fijn weekend!

Liefs Soof

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment