Fotodagboek (3) – November 2016

Met het kijken naar foto’s van eten en het zoeken naar nieuwe ideeën voor maaltijden en recepten kan ik mezelf urenlang bezig houden. Heerlijk vind ik het om rustig Instagram en Pinterest te bekijken en zo weer inspiratie op te doen. Zelf maak ik ook graag foto’s van wat ik heb gegeten of van dingen die met eten te maken hebben. Ik scroll vaak even door mijn eigen foto’s heen en sinds kort maak ik hier elke maand een dagboekje van die ik met jullie deel. Een beetje later dan normaal, maar bij deze mijn fotodagboek van de maand november. Kijk snel verder naar wat ik at en welke foto’s ik allemaal maakte!

ontbijt-havermout  ontbijt-kwark

Mijn favoriete ontbijtjes! Het liefst maak ik een warm bakje havermout in de ochtend. Altijd eet ik hier fruit doorheen en vaak ook doe ik er ook nog wat noten, rozijntjes of wortel bij. Als ik wat minder tijd heb, maak ik snel een bakje met kwark, fruit en granola en ook dat smaakt me goed in de ochtend.

kipsate             salade-vooraf

pasta-met-gambas

Uit eten! Deze maand had ik veel etentjes buiten de deur gepland staan. Heel erg leuk, want naast lekker eten, ook nog eens erg gezellig! Zo at ik onder andere lekker kipsaté met friet, een mediterraanse salade als voorgerecht en een heerlijke pasta met gamba’s in een Provencaalse tomatensaus.

lunch-crackers                            lunch-taste-the-original

lunch-brood                          lunch-lunchbox

Lunch lunch lunch :)! Lekker afwisselen met speltcrackers, salades en vers brood! Ook ging ik  lunchen met 2 vriendinnen bij ‘Lunchbox’ in Antwerpen. Een hele leuke hotspot met een gezellige inrichting. Helaas geen mooie foto van het dikke volkorenbrood met hummus, gegrilde groenten en olijven die ik daar at, maar het smaakte goed en ik kan het zeker aanraden om eens een bezoekje te brengen. De kaart is erg uitgebreid, dus voor ieder wat wils.

gevulde-puntpaprika         pasta-pesto

Avondeten met gevulde puntpaprika’s en pasta pesto met kip en allerlei groenten.

paella      quinoa-avocado

hotelontbijt             ijs

Een kleine throwback naar mijn weekend in Alicante. Met lekkere paella, tapas (onder andere met deze quinoa salade met avocado en paprika), hotelontbijtjes en veel ijs!

sneekpeek

En als laatste alvast een foto van een lunch die snel online komt. Ik maakte een ‘sandwich gezond’, hiervan kan je dus snel het recept verwachten.

Dit was het weer voor de maand november! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om naar te kijken. Ik heb bij het maken van deze blog in ieder geval weer genoten van het kijken naar de foto’s, maar ook van het terugdenken aan de vele, gezellige momenten! En die gezellige momenten komen er in december ook zeker aan. 

Liefs Sophie

 

 

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment