FOTODAGBOEK (7) – MAART

Met het kijken naar foto’s van eten en het zoeken naar nieuwe ideeën voor maaltijden en recepten kan ik mezelf urenlang bezighouden. Heerlijk vind ik het om rustig Instagram en Pinterest te bekijken en zo weer inspiratie op te doen. Zelf maak ik ook graag foto’s van wat ik heb gegeten of van dingen die met eten te maken hebben. Ik scroll vaak even door mijn eigen foto’s heen en hier maak ik voor jullie elke maand een dagboek van.  Maart was een maand met veel havermoutontbijtjes en groenten. En eindelijk was het weer zover, de 1e terrasmiddag van het jaar! Kijken jullie mee?

      

Ontbijten met havermout is favoriet!

Maar kwark met fruit en granola ook!

     

Burgers van Vivavivera! Zowel de Pompoen/Zoete aardappel als de Champignon/Paprika staan regelmatig op het menu.

   

Jaa avocadoo! Lunchen op het werk met salade en crackers/rijstwafels met avocado! Hmmm..

En in het weekend tijd voor verse broodjes met kalkoenfilet, roerei, spinazie en tomaatjes.

     

Dinnertime! Links allerlei groenten (lik vind het er leuk uitzien als de courgette in slierten is gesneden) en dit at ik met volkoren noedels en zalm en rechts zalm met zoete aardappelfriet. Dat laatste ontbreekt niet snel in mijn fotodagboek.

Want zeg nou zelf, zoete aardappelfriet verveelt niet snel. Dit keer met veel groenten en falafel, één van mijn favoriete maaltijden momenteel.

Uit eten voor papa zijn verjaardag! Gebakken champignons met toast als voorgerecht. Daarna volgde nog kipsaté met frietjes, maar hier heb ik helaas geen foto van.

    

En nog meer uit eten! Links tapas met een vriendinnetje en rechts een pasta met kip en garnalen bij de Italiaan.

     

Weekend! Uitgebreid ontbijten met kwark en rijstwafels met pindapasta (links) en snacken wederom met kwark, fruit en pecannoten (rechts). Altijd met thee erbij #theelover.

En taart!

      

Mijn 1e zondagmiddag op het terras. Eerst lunchen met een salade gerookte zalm met speltbrood en daarna een Aperol Spritz in de zon. Laat het voorjaar en de zomer maar komen, deze middagen mogen er meer zijn.

   

I love Sla! Na een dagje werken in Utrecht haalde ik mijn avondeten en lunch voor de volgende dag bij Sla. Het nieuwe menu is net ingegaan en deze ziet er super uit. Ik nam 2x de veggiebowl met zoete aardappel, quinoa, groenten, hummus en avocado. Links grilde ik extra courgette voor in de veggiebowl en rechts nam ik nog een cracker met makreel erbij. Love it!

 En deze kleurige foto’s zijn de laatste van dit fotodagboek! Van mij mag het zonnetje blijven. Hopelijk staat het dagboek van april dan ook vol met zonnige en kleurrijke foto’s.

Liefs Sophie 

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment