FOTODAGBOEK (8) – APRIL

Met het kijken naar foto’s van eten en het zoeken naar nieuwe ideeën voor maaltijden en recepten kan ik mezelf urenlang bezighouden. Heerlijk vind ik het om rustig Instagram en Pinterest te bekijken en zo weer inspiratie op te doen. Zelf maak ik ook graag foto’s van wat ik heb gegeten of van dingen die met eten te maken hebben. Ik scroll vaak even door mijn eigen foto’s heen en hier maak ik voor jullie elke maand een dagboek van. Dit keer weer met een hoop verschillende ontbijtjes en nog veel meer lekkere dingen! 

Noedels met zalm! Links de zalm gewokt en rechts de zalm klaargemaakt in de oven.

Winactie van @kingsoba. Verschillende soorten noedels die ik allemaal uit wil proberen. Vooral heel benieuwd naar de ‘Sweet Patato & Buckweat Noodles’. Wordt vervolgd.

          

Heerlijke ontbijtjes! Havermout, brood met avocado, een gekookt eitje en tomaatjes en kwark met bananenbrood.

Scrambled Eggs met een avocadocracker en bakje kwark met fruit en granola op 1e paasdag.

  

Lunch! Links een lunch op het balkon en rechts lunchen op het werk met de zon door de ramen heen.

Uit eten met een vriendinnetje; een lekkere carpaccio met pesto om te starten.

Genieten van een taartje van @ilovesla; Raw Strawberry & Vanilla Cheesecake, jummiee!!

Gamba’s in sojasaus.

   

Homemade spaghetti bolognese zonder pakjes of zakjes, mét veel groenten. Ik maakte een extra grote pan bolognesesaus, zodat ik een paar porties kon invriezen. Benieuwd naar het recept? Die vind je hier.

   

Weer een nieuw receptje met bananenbrood, namelijk een wortel-bananenbrood met blauwe bessen. Een gezonde carrotcake dus :).

Yes, daar zijn ze, verse aardbeien! Eindelijk weer in de winkel, mooi rood en vol van smaak! Laat de zomer en al het zomerfruit maar komen. Op naar de maand mei!

Liefs Sophie

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment