I love Friday: My Favourites (1)!

I love Friday: My Favourites (1)!

Het is weer vrijdag! Friday Favourites is een bekende tag die veel bloggers gebruiken. Vrijdag is ook  één van mijn favoriete dagen van de week, omdat het weekend voor de deur staat! Omdat ik graag deze stukjes lees, wil ik ook regelmatig op vrijdag mijn favorieten met jullie delen. Dit kan van alles zijn, zoals mijn favoriete momenten, favoriete recepten, favoriete hotspots, favoriete (sport)activiteiten, favoriete nieuwe producten en ga zo maar door. Vandaag mijn eerste ‘my favourites’ die ik deel met jullie!

Favoriet Weekend: Valencia!

Het afgelopen weekend maakte ik samen met een vriendin een citytrip naar Valencia. Een hele mooie en leuke stad. Het was een heerlijk weekend waarin we genoten van de omgeving, de stad, het lekkere weer, de gezelligheid en natuurlijk ook van de Spaanse tapas. De Spaanse tortilla was hierbij mijn favoriet en gelukkig in vele tapasbarretjes te krijgen. We begonnen het weekend met een fietstour, waarbij we met begeleiding van een gids de stad en de hoogtepunten konden ontdekken. Ook hebben we wandelend nog veel mooie ‘hotspots’ van de stad gezien, waaronder ‘de Ciudad de las Artes y de las Ciencias’. Dit is de stad van de kunst en de wetenschap en het bestaat uit zes mooie onderdelen. De mooie gebouwen (mooie architectuur) en het water er rondom maakt deze ‘stad’ zeker de moeite waard. Natuurlijk bezochten we ook de ‘Mercado Central’, de centrale markt die overdekt is, waarbij het ‘plafond’ erg mooi is. Binnenin deze markthal is een ontzettend groot aanbod van groenten, fruit, verse vis, delicatessen enzovoorts. Leuk om te zien! Naast het zien van de bezienswaardigheden hebben we ook geshopt en genoten van de terrasjes. Als een citytrip op je planning staat, dan kan ik je Valencia zeker aanraden!

100% Valencia                       Mercado Central

Valencia (1)                         Spaanse Tortilla

Favoriet moment in de avond: Mijn dagelijks theemomentje.

In de avond kan ik echt genieten van het moment dat ik op de bank ga zitten met een groot glas thee. Fijn om na een werkdag lekker te ontspannen. Ik neem ook altijd wel een toetje bij mijn thee, vaak Griekse yoghurt met allerlei soorten fruit en granola. Samen met een leuk tv-programma, een boek of een tijdschrift kom ik mijn avond wel door!

Tijd voor thee

Favoriete Run: In de ochtend.

Op mijn vrije dag in de ochtend een klein rondje hardlopen geeft een voldaan gevoel. Zeker wanneer het lekker weer is en ik het zonnetje zie opkomen. Dit was tijdens mijn korte hardlooprondje vorige week donderdag ook het geval. Heerlijk rennen zonder regen en wind, met het zonnetje en een lekkere temperatuur. Sporten in de ochtend zorgt er altijd voor dat ik de hele dag vol met energie zit en dat voelt goed.

Morningrun

Favoriet gevoel: Terrassen op een zomeravond.

Ik hou van gezellige dingen doen met vrienden en met familie. Op een zaterdagavond naar een terrasje gaan om lekker te praten over van alles met een lekker drankje erbij. Ook dat was één van mijn favoriete momenten de afgelopen tijd. Ik vind het heerlijk om buiten te zitten, met goed gezelschap is dit nog leuker, dus ik hoop dat we dt deze zomer nog veel vaker kunnen doen!

Terrassen

Dit was mijn eerste ‘I love Friday: My Favourites’. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Fijne vrijdag!!

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment