I LOVE FRIDAY: MY FAVOURITES (10)!

Het is weer vrijdag! En weer lang geleden dat ik mijn ‘Friday Favourites’ aan jullie heb laten zien! Daarom bij deze weer een ‘Friday Favourites’, waarbij ik mijn favoriete eet- en drinkmomenten, uit de afgelopen weken heb verzameld!

Favourite cake – tijdens ons weekendje weg in Arnhem hebben we bij Rawsome taartjes gegeten. En die waren heerlijk! Zelf koos ik voor de ‘carrotcake’ die heel fris was door een vleugje citrus. Mijn vriend had de ‘bounty pie’ en ook deze was geslaagd. De taartjes bij Rawsome zijn zonder geraffineerde suikers. Als je in Arnhem bent, zou ik er zeker heengaan.

Favourite sunny lunch – wat hebben we de afgelopen week weer heerlijk weer gehad, ik hou hier echt van! In het zonnetje was de couscoussalade de afgelopen week mijn favoriete lunch. Vaak nog met een cracker met avocado of pindakaas als toetje.

Favourite breakfast – time for pancakes! Gisterenochtend weer gezonde blueberry pannenkoekjes gebakken voor het ontbijt. Was eventjes geleden, maar het blijft toch een heerlijk ontbijtje. Met nog wat extra aardbeien, Griekse yoghurt en kokosrasp erbij. Het recept voor deze heerlijke pannenkoekjes komt aanstaande maandag online.

Favourite drink – een Aperol Spritz is en blijft mijn favoriete drankje!

Favourite dinner – afgelopen maandag maakte ik nasi, dit keer een vegetarische variant met vega kip en een gekookt eitje. Ook maakte ik een homemade satésaus (gemaakt van pure pindakaas). Heerlijk! Zonder pakjes, zakjes en toegevoegde suikers. Niet moeilijk om te maken en wat mij betreft ook lekkerder dan kant- en klare saus.

Dit waren mijn favorieten weer! Tot de volgende ‘Friday Favourites’.

Liefs Soof

 

 

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment