I LOVE FRIDAY: MY FAVOURITES (11)!

Het is weer vrijdag! Tijd voor mijn Friday Favourites. Met een vrijgezellenfeest van een vriendinnetje, een lazy sunday en een nieuw ontbijtje die ik zeker vaker ga maken! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week (vrijdag 10 augustus tot en met donderdag 16 augustus)?

  

Een dagje vrij, ik sliep een beetje uit en begon de dag met één van mijn favoriete combinaties; havermout met banaan én pindakaas. Ik ging even de stad in en ‘s avonds at ik een heerlijke vega hamburger van kikkererwten en aubergine met frietjes. Een goede start van het weekend!

 

   

Zaterdag had ik het vrijgezellenfeestje van een vriendinnetje! Eerst naar het strand, tapas eten en daarna de stad in. Een hele leuke dag! De dag erna had ik een ‘lazy sunday’. Ik had niets gepland staan, dus werd het een rustig dagje. Ik ging een stukje hardlopen, lag in het zonnetje en aan het eind van de middag fietsten we om een ijsje naar de stad.

Tijdens mijn vakantie in Bali heb ik ontzettend vaak nasi goreng gegeten. Nu was het alweer even geleden, dus maandagavond maakte ik dit nu weer eens zelf. Met kipsaté en een gekookt eitje erbij, smaakte weer goed!

  

Toen ik dinsdag thuiskwam na het werk, was mijn bestelling van Body & Fit geleverd. Met de lekkerste eiwitrepen die er zijn, de salty peanut repen van Barebells. Wat ik nog meer had besteld? Havermout, speltmeel, rozijnen, pompoenpitten en natuurlijk 2 potten pindapasta.  

Woensdag begon ik de dag met werken vanuit huis. Daarna werkte ik samen met een collega op locatie, waar we een lekkere lunch hadden. We deelden 2 broodjes; één met gerookte zalm en avocado en één met hummus, avocado, feta en gegrilde groenten.

  

Donderdagochtend maakte ik een tropisch havermout ontbijt met mango en kokos. Fijn om zo de dag te beginnen. Op het werk had ik genoeg te doen, dus de dag vloog voorbij. Na het avondeten keek ik naar buiten en ik kreeg spontaan zin in een rondje hardlopen. Ik liep een klein rondje van 3,5km en daarna was het tijd voor een avondje op de bank.

Dit was mijn favourite friday van deze week! Vandaag vertrek ik voor een paar daagjes naar Zuid-Frankrijk, deze foto’s zullen volgende week volgen! Geniet van het weekend!

Liefs Soof

 

 

 

 

 

 

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment