I love Friday: My Favourites (4)!

Het is weer vrijdag! Friday Favourites is een bekende tag die veel bloggers gebruiken. Vrijdag is ook  één van mijn favoriete dagen van de week, omdat het weekend voor de deur staat! Omdat ik graag deze stukjes lees, wil ik ook regelmatig op vrijdag mijn favorieten met jullie delen. Dit kan van alles zijn, zoals mijn favoriete momenten, favoriete recepten, favoriete hotspots, favoriete (sport)activiteiten, favoriete nieuwe producten en ga zo maar door. Hieronder heb ik mijn favorieten van de afgelopen weken voor jullie op een rijtje!

Favoriete sapjes: Slowjuices van Uzuma

Een paar weken geleden bestelde ik voor het eerst de slowjuices van Uzuma. Nog niet eerder had ik deze juices geprobeerd en ik was erg nieuwsgierig. Er zijn een aantal programma’s die je kunt volgen, maar je kunt ook de sapjes los of in een proefpakket bestellen. Dat laatste deed ik en na het 1e sapje was ik meteen verkocht! De slowjuices zijn helemaal zonder toevoegingen én niet verhit boven de 40 graden celcius, waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven. De sapjes zijn echt rijk aan verschillende smaken en ze zijn mij heel goed bevallen. Volgende week plaats ik een review over de slowjuices, zodat jullie hier meer over kunnen lezen, so stay tuned!

uzuma-review                      uzuma-snack

Favoriete workout mét ontbijt: De booty-workout van Jorellafit

Samen met een vriendinnetje gingen we begin oktober op zondagochtend naar een evenement van Fitgirlcode in samenwerking met Jorellafit in Rotterdam. Met uitzicht op de Markthal kregen we eerst een ‘booty’-workout waarna we met zijn allen het ontbijt mochten aanvallen. Voldaan na de workout smaakte het ontbijt erg goed, waarbij de zelfgemaakte granolarepen mijn favoriet waren! En een dikke plak vers brood met avocado en tomaat is iets waar je me ook zeker blij mee kan maken. We kregen aan het einde ook nog een goodiebag mee met allerlei lekkere dingetjes, waarbij ik vooral het tasje van ‘jogha’ erg handig en leuk vind.

   brood-en-avooo-tomaat  jf-breakfast  granolarepen

Favoriete ‘ontdekking’ in de AH: Bloemkoolpizza van Magioni

De bloemkoolpizza van Magioni lag al een tijdje in de schappen bij verschillende AH’s, maar helaas niet in de mijne. Sinds begin oktober hebben veel meer AH’s de bloemkoolpizza’s in hun assortiment (yess) en mijn AH nu gelukkig ook! Vorige week probeerde ik de pizza uit, natuurlijk wel dik belegd met gerookte kip, verschillende groenten en kaas bovenop. Heerlijk! De bodem smaakte net zo goed als een ‘normale’ pizzabodem en ik heb ervan genoten! Pizza staat bij mij nu vaak op het menu!

magioni-pizza                      pizza

Favoriete uitje: Dagje winkelen

Vorige week vrijdag ging ik een dagje shoppen met mijn zusjes en mijn moeder. Dit doen we vaker en Eindhoven is dan onze favoriete stad om heen te gaan! We maken er altijd een volle dag van, waarbij we ook genoeg tijd maken om gezellig te kletsen en lekker te eten en te drinken! Zo hebben we geluncht bij ons vaste plekje (een lekkere salade ‘hete kip’) en sluiten we de dag ook altijd af met een hapje eten. Dat deden we dit keer met een pasta bij Happy Italy. Het was weer een hele leuke dag waarbij we weer met volle tassen naar huis zijn gegaan. En dat was natuurlijk ook de bedoeling!

 lunch-ehv  shoppen-ehv  happy-italy

Favoriet event: ‘Baker Meets Foodie’ – het proeven van de nieuwe menukaart van Baker and Moore

Hotspot ‘Baker and Moore’ in Rotterdam staat bekend om het ‘create it yourself’ concept. Natuurlijk heeft deze hotspot ook een aantal ‘toppers’ op de menukaart staan die de moeite waard zijn om te proberen. Sinds kort is de menukaart vernieuwd en zijn er ook salades aan de kaart toegevoegd. Tijd om te proeven. Dankzij Charlotte, ook wel @charlie_s_kitchen, mocht ik mee naar het ‘Baker Meets Foodie’ event waarbij de nieuwe menukaart werd geproefd. Wat was dit lekker! Er waren ontbijtjes, sapjes, salades, sandwiches, scones en ook de taartjes van SUE mochten niet ontbreken. Mijn absolute favoriet? Als broodliefhebber was dit de sandwich ‘Vegantastic’ met hummus, avocado, gegrilde groenten en walnoten. Naast het lekkere eten, was er ook genoeg tijd om gezellig te kletsen met elkaar! Een topmiddag!

bm4

bm3 bm-collage

Dit was het weer voor deze vrijdag. Een hele fijne vrijdag nog voor jullie allemaal en geniet natuurlijk ook van het weekend dat eraan komt!

Liefs

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment