I love Friday: My Favourites (3)!

Het is weer vrijdag! Friday Favourites is een bekende tag die veel bloggers gebruiken. Vrijdag is ook  één van mijn favoriete dagen van de week, omdat het weekend voor de deur staat! Omdat ik graag deze stukjes lees, wil ik ook regelmatig op vrijdag mijn favorieten met jullie delen. Dit kan van alles zijn, zoals mijn favoriete momenten, favoriete recepten, favoriete hotspots, favoriete (sport)activiteiten, favoriete nieuwe producten en ga zo maar door. Hieronder kunnen jullie weer mijn favorieten van de afgelopen tijd lezen.

Favoriete Musical: The Bodyguard!

Wat een mooie musical! Vooraf had ik het boek niet gelezen en de film had ik ook niet eerder gezien. waardoor het verhaal helemaal nieuw was voor mij. Van het begin tot het eind werd ik ‘verrast’ door wat er in de musical gebeurde. Ik zat helemaal in het verhaal en was niet alleen onder de indruk van de mooie muziek, maar ook van het decor en de snelheid waarmee alle kledingwissels plaatsvonden. Als je nog twijfelt om naar de musical te gaan, ik zou het zeker doen! Samen met mijn zusjes, moeder en tante maakten we er een leuke dag van in Utrecht, waar we onder andere ’s middags op het terras lekker een taartje aten in de zon.

musical-bodyguard  carrot-cake-jamm

Favoriete Zomeravonden: Wandelen en genieten aan het water!

Wat was het deze week nog mooi weer! In de avonden bleven de temperaturen hoog en dat vind ik heerlijk. Ik heb hier dan ook zoveel mogelijk van proberen te genieten door ’s avonds nog buiten te zijn. Dit deed ik door te wandelen na het eten en ook door na mijn werk in Utrecht lekker aan het water te ‘picknicken’. Van mij mag het nog wel even zo blijven.

evening-walk-2 evening-walk utrechgggg

Favoriete soep: Tomaat-paprika met aubergine en feta

Ik merk dat ik de laatste tijd vaak zin heb om een kop verse soep te eten als ik thuis lunch. Vroeger vond ik het ook altijd lekker om iets warms bij de lunch te hebben als ik tussen de middag thuis mocht eten (een gebakken eitje, tosti of zoiets) en dat heb ik nog steeds. Nu eet ik graag verse soep. In het weekend maak ik dan een grotere pan waarvan ik wat porties invries. Zo heb ik altijd een voorraadje. De afgelopen keren maakte ik de ‘tomaat-paprika’ soep met aubergine. De fetablokjes erover geven extra pit en smaak. Ik zal snel het receptje uitwerken en plaatsen voor jullie.

soepiee

Favoriete sportmoment: Eerste training van Health Advies Breda

Afgelopen zondag bracht ik een bezoekje aan ‘Health Advies Breda’. Health Advies Breda geeft gerichte en persoonlijke adviezen op het gebied van sporten, leefstijl en voeding. Ik wil graag gerichter trainen in de sportschool, daarom heb ik een trainingsschema laten opstellen. Ik kreeg deze week het schema in mijn mailbox en woensdag startte ik met mijn 1e training. Het is heel anders trainen dan ik gewend ben, maar dat vond ik juist heel leuk. Ik hoop hier dan ook progressie mee te boeken en meer spiermassa op te bouwen. Mijn 1e training is erg goed bevallen en ben heel benieuwd naar de andere trainingen!

training-hab

Favoriete snack: Speltcracker met amandelpasta en banaan

Zondagmiddag was ik ’s middags thuis aan het bloggen. Hier hoort tussendoor natuurlijk ook een lekkere snack bij. Op dit moment is de speltcracker met amandelpasta en banaan mijn favoriet en ik eet dit dan ook bijna elke dag. Een hele lekkere combinatie die mij niet snel gaat vervelen.

favoo-snackiee                       snack-met-banaan-en-amandelpasta

Dit was weer mijn ‘Friday Favourites’. Natuurlijk waren er nog andere leuke momenten, maar ik heb niet overal foto’s van gemaakt en anders zou het ook wel heel veel worden! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en geniet van jullie vrijdag (en van het weekend)!

 

 

 

 

 

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment