I love Friday: My Favourites (8)!

Het is weer vrijdag! Friday Favourites is een bekende tag die veel bloggers gebruiken. Vrijdag is ook één van mijn favoriete dagen van de week, want het weekend staat weer voor de deur! Omdat ik graag deze stukjes lees, deel ik ook regelmatig op vrijdag mijn favorieten met jullie. Dit kunnen allerlei favorieten zijn, zoals mijn favoriete momenten, favoriete recepten, favoriete hotspots, favoriete (sport)activiteiten, favoriete nieuwe producten en ga zo maar door. Ik verzamelde de afgelopen weken weer een aantal favorieten van mij die ik je laat zien.

          

Favoriete winactie van @healthwithcyndi! Samen met 2 andere winnaars werden we uitgenodigd voor een personal training bij ‘Twenty Two’ in Eindhoven. Een  personal trainingsstudio met een juicebar, met lekkere sapjes en gezond en lekker eten. Na een leuke, intensieve training was het tijd voor food en veel foto’s. Een lekker sapje met rode biet, een pittig gembershotje en een yoghurtbowl met homemade granola, mango, avocado en toppings. Een gezellige middag met deze leuke meiden!

Afgelopen week heb ik mijn vertrouwde ‘carrotcake’ en ‘applepie’ havermout regelmatig ingeruild voor een nieuw favoriet ontbijt, natuurlijk wel met havermout. Samen met coconutmilk van alpro, banaan, blauwe bessen, granola en kaneel. Hmm, een feestje om te eten in de ochtend!

Zoete aardappelfriet! Echt wel één van mijn favoriete avondmaaltijden, zeker in combinatie met zalm en gewokte groenten.

Time to Relax! Een favoriete vrije middag. Samen met mijn vriend een middag naar de sauna. Met mijn nieuwe badjas van Hunkemöller! Heerlijk even niets doen, genieten van de warmte, een tijdschrift lezen met als afsluiter een ontspanningsmassage. En daarna lekker rozig op de bank!

Favoriete datenight; gisterenavond was het datenight met de zussen. Samen de stad in en eten bij Il Padrino in Breda. Pasta met kip, garnalen en groenten, mijn favoriet daar!

En dit was het weer voor deze favourite friday. Fijne vrijdag allemaal!

Liefs Sophie

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment