I LOVE FRIDAY: MY FAVOURITES (9)!

Het is weer vrijdag! En wat is het lang geleden dat ik mijn ‘Friday Favourites’ voor jullie heb geplaatst! Daarom bij deze weer een ‘Friday Favourites’, waarbij ik mijn favoriete momenten, vooral favo eetmomenten, uit de afgelopen 2 weken heb verzameld!

Favourite Lunch to Go – wanneer ik in Eindhoven aan het werk ben én ik heb even iets meer tijd in mijn pauze, dan fiets ik graag naar de stad om een lekkere lunch te halen. Dit keer een stop bij ‘The Hapiness Kitchen’, waar ik zelf mijn ‘Scrambled Happiness’ samenstelde; ik nam de scrambled eggs met feta en gegrilde groenten. Als ‘toetje’ voor ‘s avonds op de bank nam ik de homemade oatmeal scones mee en die zijn echt heel lekker!

Favourite Meal in the sun – de afgelopen weken lijkt het soms meer herfst dan zomer, maar gelukkig hebben we ook zonnige dagen! Net als afgelopen maandag. Na het begin van de werkweek heb ik ‘s avonds gegeten in het zonnetje op het balkon; verse olijven als aperitiefje en nasi met kipdij saté.

Sunday Baking Day – regelmatig sta ik op zondag in de keuken om een gezonde snack te maken voor de week die er weer aan komt. Ik vul dan ook de voorraad van mijn favoriete homemade granola aan, zodat ik een hele week genoeg heb. Het allerlekkerste vind ik de granola als deze warm uit de oven komt en ik neem dan ook altijd een handje granola om te proeven.

Favourite Burger – een voorliefde voor een broodje hamburger heb ik zeker overgehouden aan mijn reis in Amerika. Natuurlijk ging een broodje hamburger er altijd wel in, maar de laatste tijd heb ik hier heel vaak zin in! Dit keer ging ik voor een broodje kipburger met avocado en gegrilde courgette, jummm!

  

Favourite New shirt – afgelopen zondag gingen mijn vriend en ik even de stad in. Eerst lekker lunchen met mijn favoriete broodje bij ’t Hart van Breda en even in wat winkels kijken. Toen we naar huis fietsten, stopten we voor een ijsje en wilde ik nog even bij ‘My Jewellery’ naar binnen. Daar vond ik dit grappige avocado-shirt en die moest ik natuurlijk hebben!

Dit waren mijn ‘Friday Favourites’ voor deze keer! Cheers to the weekend!

Liefs Soof

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment