I LOVE THE WEEKEND (2): MY FAVOURITES!

Weekend! Regelmatig plaats ik op vrijdag of in het weekend mijn ‘Favourites’. Ik vind het leuk om regelmatig mijn favorieten met jullie te delen. Vandaag deel ik ik weer mijn ‘Weekend Favourites’, waarbij ik mijn favoriete momenten van de afgelopen 2 weken met jullie deel. Veel plezier!

Favourite shoes and jeans – Sneakers, heerlijk om op te lopen. Helemaal blij ben ik dan ook met mijn nieuw paar Adidas sneakers – de Stan Smith’s. Tijdens het winkelen ook meteen 2 nieuwe jeans gekocht (2e jeans met korting kan ik niet laten liggen) en deze LTB-jeans zit dan ook prima! Geslaagd.

Favourite snack – sinds kort maak ik mijn eigen granola. Nu ik dit eenmaal heb gemaakt, eet ik het allerliefst deze granola. Hier eet ik het samen met kwark en verse frambozen.

Favourite lunch – Een broodje pikante kip op het terras in de zon!

Favourite Surprise – met Moederdag verrasten mijn zussen en ik mama met een lunch. En ze wist van niks, goed gelukt dus! Allerlei lekkere dingen op tafel en veel gezelligheid!

Favourite pre-workout – in het weekend sport ik het liefst in de ochtend, maar niet zonder een vullend ontbijt waardoor genoeg energie heb tijdens mijn workout. Havermout met banaan, blauwe bessen en granola met kaneel is dan ook iets waar ik goed op kan sporten en die mij voor langere tijd voldoende energie geven om te knallen!

 Tot de volgende ‘Favourites’

Liefs Sophie

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment