I LOVE THE WEEKEND: MY FAVOURITES!

Weekend! Normaal gezien plaats ik regelmatig op vrijdag mijn Friday Favourites. Ik vind het leuk om regelmatig mijn favorieten met jullie te delen. Afgelopen vrijdag is het niet gelukt om mijn favorieten online te zetten, maar aangezien ik er toch een aantal heb verzameld, wil ik ze graag nu met jullie delen. Vandaar deze ‘Weekend Favourites’, waarbij ik mijn favoriete momenten van de afgelopen 2 weken met jullie deel. Veel plezier!

Tapasnight! Mijn favoriet to share. Samen met een vriendinnetje genieten van lekkere hapjes, waaronder carpaccio, patatas brava, risotto, gegrilde zalm en een mini pizza met feta, hummus en gegrilde groenten. En natuurlijk lekker lang tafelen!

Mijn favoriete ochtendritueel, een groot glas groene thee om de dag te beginnen. Wat veel mensen met koffie hebben, heb ik met thee. Liefst niet zonder thee de deur uit. En als ik ’s ochtends geen tijd heb om thee te drinken, dan neem ik een grote reismok met thee mee de auto in.

   

Veggiebowls en een vegan taartje van mijn favoriete saladebar SLA! Helaas niet in Breda te vinden, maar wat mij betreft mag er snel eentje komen! Daarom ga ik er altijd langs als ik voor mijn werk in Utrecht moet zijn. Ik koos de veggiebowls en at deze thuis op met wat extra’s erbij (avondeten en lunch de volgende dag). En een taartje tijdens een momentje voor mezelf, heerlijk!

Favoriete middag in de zon op het terras! Samen met een vriendinnetje in de zon met een lekkere lunch en Aperol Spritz erna.

 Salade met gegrilde groenten, gerookte kip, kikkererwten met speltcrackers en avocado, één van mijn favoriete lunches op kantoor.

Dit was mijn ‘Weekend Favourites’. Het wordt vandaag een hele mooie, warme dag met veel zon, dus ik zou zeggen; geniet nog van de zondag!

Liefs Sophie

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment