Recept: ‘Havermout met banaan, blauwe bessen en granola’

In mijn ‘friday favourites’ vertelde ik al dat ik een nieuw favoriet havermout ontbijt heb ontdekt. Havermout met banaan en blauwe bessen is al een bekende  en lekkere combi, maar doe er granola en kaneel bij en het plaatje is compleet! Voor mij is dit elke ochtend weer een feestje om te eten. En daarom wil ik ook graag het receptje met jullie delen!

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 45 gram havermout
  • 200 ml plantaardige melk (ik gebruik Coconut Original van Alpro) / 50 ml water
  • 1 banaan
  • 50 gram blauwe bessen
  • 2 eetlepels granola (of meer als je dit wilt)
  • kaneel

Doe de havermout samen met de melk, het water en kaneel in een pannetje. Zet het vuur zacht en roer goed door. Laat dit even doorpruttelen, totdat de havermoutpap voor jou de dik genoeg is (zelf zorg ik meestal voor een wat dikker papje, dat vind ik lekker). Doe dit in een bakje. Snijd de banaan in plakjes en verdeel dit, samen met de blauwe bessen, over de pap. Strooi als laatste de granola en nog wat extra kaneel erover en je heerlijke ontbijt is klaar!

  
Enjoyyy!

About

Hoi allemaal! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Liefs Sophie

No Comments

Leave a Comment